NOVO NORMALNO

Na Severinin večerašnji koncert u Splitu moći će se ući samo 'hladne glave'

11.07.2020 u 15:43

Bionic
Reading

Unatoč rastu broja zaraženih koronavirusom i otkazivanju brojnih javnih događanja, splitska pjevačica Severina u svom će rodnom gradu večeras održati tradicionalni koncert

Uoči subotnjeg koncerta, Severina se obratila svojim obožavateljima putem Instagrama i pozvala ih na odgovorno ponašanje.

'Veselim se jako večerašnjoj svirci', poručuje svojim sugrađanima Severina i obaviještava da organizatori koncerta vode brigu o svim propisanim mjerama za 'novo normalno'.

'Maske, dezinfekcija i oprez jesu naše 'novo normalno'. Zato vas molim, budimo odgovorni', poručuje Severina i moli posjetitelje koncerta da brinemo jedni o drugima te da unatoč održavanja koncerta na otvorenom vode računa o socijalnoj distanci.

Pjevačica upozorava da će svima na ulazu biti mjerena temperatura, a uz dezinfekcijska sredstva koja će biti dostupna posvuda apelira da si posjetitelji koncerta ponesu maske, iako nisu obavezne.

'Pokažimo kako se možemo zabaviti i biti odgovorni prema sebi i svojim prijateljima, ukućanima, a posebno djedovima i bakama', kaže Severina i poručuje svima koji planiraju doći na njen koncert da pripreme osobne iskaznice i dođu ranije.