ODMARA

Severina pobjegla od svih problema u Dalmaciju; s jahte poručila: 'Evo me doma, bolje sam odmah, nema nervoza'

26.06.2020 u 14:13

Bionic
Reading

Nakon brojnih parnica na kojima se pojavila u Zagrebu i šuškanja da je njezinu braku s Igorom Kojićem došao kraj Severina je odlučila udahnuti, pribrati misli i odmoriti se kako bi mogla nastaviti dalje. Otputovala je u rodnu Dalmaciju, u kojoj se osjeća najbolje

‘Evo me doma, bolje sam odma’, nema nervoza, odmaran mozak, evo me doma, dobre volje sam odma’, na materinoj spizi šta skuva ću izist...’, poručila je pjevačica Severina uz stihove Leut Magnetika ispod svoje najnovije fotografije koja je osvanula na službenom Instagram profilu.

Na njoj naša poznata estradna ikona pozira na jahti u crnom dvodijelnom kupaćem kostimu ogrnuta prozirnim pareom. Seksi fotkom i bezbrižnim opisom ispod iste Sevka je poručila svojim brojnim obožavateljima da nakon dugo vremena uživa, odmara mozak i ne opterećuje se problemima koji su je u posljednje vrijeme snašli.

Na objavi su do izražaja došle poznate Severinine obline na koje je teško ostati ravnodušan, a koji su poneki fanovi odlučili prokomentirati uz riječi pohvale: ‘Najveća balkanska zvijezda’. ‘Majko mila s koje si ti planete, izgledaš fantastično’, ‘Top Seve, nema ti ravne’.

Podsjetimo, Severina je u teškoj sudskoj bitski za skrbništvo nad sinom Aleksandrom sa svojim bivšim suprugom Milanom Popovićem.

Severina dolazi na sud Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX

Osim toga u posljednje vrijeme šuška se da joj ne cvatu ruže u ljubavi te da je u jako lošim odnosima sa svojim sadašnjim suprugom Igorom Kojićem.

Bez sumnje, našoj pjevačici, odmor je itekako dobro došao jer će ohladiti glavu od svega što ju je snašlo.