'KRALJICA'

Na najnovije fotke Eve Longorije u bikiniju reagirala i Georgina Rodriguez

13.08.2023 u 20:43

Bionic
Reading

Omiljena 'kućanica' Eva Longoria ponovno je raspametila sve novim fotografijama u bikiniju. Na svom Instagrma profilu objavila je fotografije na kojima izlazi iz bazena u minijaturnom bikiniju, a komplimenata nije nedostajalo

Holivudska glumica Eva Longoria ima iznimno skladno tijelo i vitku figuru, a na izgledu joj mnogi zavide. O svom izgledu itekako pazi, što smo mogli vidjeti tijekom godina, a tijekom pandemije koronavirusa oduševila se treninzima na kućnom trampolinu, zahvaljujući kojima se dovela u top formu.

A da je i sama svjesna kako dobro izgleda, vidljivo je i na najnovijim fotografijama koje je objavila na svom Instagram profilu. Na njima Eva Longoria izlazi iz bazena, u sklopu obiteljske vile, u minijaturnom bikiniju.

Maslinastozelena boja bikinija dodatno je naglasila njezinu preplanulu put, a kroj gaćica postavljenih visoko na bokovima, dodatno je vizualno izdužila noge.

Ispod objavljenih fotografija ubrzo su se krenuli nizati komplimenti, a oglasila se i Georgina Rodriguez, zaručnica Cristiana Ronalda, koja je holivudskoj glumici ostavila komentar, rekavši joj kako je 'kraljica'.

MAGNET ZA POGLEDE

Eva Longoria stvorila pomutnju na plaži: Crnim bikinijem otkrila zavidnu figuru

Pogledaj galeriju

Ova džepna Venera, kako ju brojni nazivaju zbog visine od 155 centimetara, svojedobno je otkrila da vježba sat vremena dnevno, a uz tjelovježbu drži se striktnog plana prehrane koji isključuje vino i prekomjernu konzumaciju ugljikohidrata i šećera.