LEGENDA KOJA ŽIVI VJEČNO

Na Lisinskom osvanula dirljiva poruka posvećena Đorđu Balaševiću

22.02.2021 u 18:47

Bionic
Reading

Gradovi diljem regije opraštaju se od glazbenog genijalca čiji su svevremenski hitovi obilježili generacije, a nakon što su se od Đorđa Balaševića oprostili građani paljenjem svijeća i pjevanjem omiljenih hitova, na Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog osvanula je dirljiva poruka posvećena Panonskom mornaru

Koncerti proslavljenog kantautora u ovoj su dvorani tradicionalno bili rasprodani istog dana kad bi ulaznice bile puštene u prodaju, a ljudi su strpljivo čekali u redu satima kako bi se domogli ulaznice. Teško da će se ikada više pojaviti glazbenik kojemu će poći od ruke u hipu rasprodati koncert.

Bilo je to jedno od Balaševićevih omiljenih mjesta na kojima je nastupao, a odlazak glazbene legende nije mogao proći bez poruke posvete.

Ljubav koja nikada neće ugasnuti ❤️

Objavljuje Koncertna dvorana Vatroslava LisinskogNedjelja, 21. veljače 2021.

Na vrhu zgrade osvanuo je natpis 'Balašević u Lisinskom. Zauvijek', uz sliku legendarnog glazbenika koji će zauvijek ostati u srcima građana.

  • +5
Đorđe Balašević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

'U nevjerici nas je sve danas zatekla pretužna vijest da nas je u 68. godini napustio omiljeni legendarni kantautor Đorđe Balašević. Nikad nećemo zaboraviti njegove brojne kultne pjesme, kao ni nevjerojatno poseban odnos koji je ovaj svestrani umjetnik imao sa svojom publikom. U hipu rasprodano više uzastopnih koncerata teško da će ikoji izvođač s ovih prostora ikad nadmašiti. A tek tu neopisivo čarobnu i emotivnu atmosferu u prepunom Lisinskom... Đole, hvala ti na svemu, silno ćeš nam nedostajati' napisali su iz Lisinskog na dan njegove smrti.

IMPRESIVNA KARIJERA

Odlazak Panonskog mornara: Ovo su samo neke od pjesama po kojima ćemo pamtiti Đorđa Balaševića

Pogledaj galeriju