ŠTO DONOSI 'LARIN IZBOR'

Na čiji će šarm pasti lijepa Marija Karan?

23.11.2012 u 18:45

Bionic
Reading

Lijepa beogradska glumica Marija Karan novo je atraktivno pojačanje 'Larinog izbora'

Dok se gledatelji na ekranu tek upoznaju s likom Marije Karan u seriji 'Larin izbor', glumica marljivo i punom parom snima nove uzbudljive nastavke. Tako će već sljedećeg tjedna njezin lik vrckaste kneginje Anastazije pobjeći s vlastitog vjenčanja.

Ubrzo nakon toga Ana, kako je odmila zovu, skrivajući svoj identitet poljubit će najpoželjnijeg televizijskog lika Hrvatske Jakova (Ivan Herceg). Kako će Jaša reagirati na darovan poljubac lijepe kneginje te hoće li tako zaboraviti svoju Laru, gledatelji će saznati u uzbudljivim novim nastavcima serija. Dok se Jaša nalazi između lijepe Ane i Lare, njegov zli polubrat Dinko otkrio je kako je Leilin sin David zapravo njegov.

'Anastazija se, u želji da pronađe sebe, bori da pomiri svoje porijeklo i vlastite potrebe. Ova je serija okupila divne glumce i ima zanimljivu radnju koja je već u prvoj sezoni privukla gledatelje pred male ekrane', izjavila je nedavno lijepa Marija za 24 sata.

Tamnokosa 30-godišnja ljepotica koju povezuju i sa Severininim bivšim zaručnikom Milanom Popovićem, jedna je od najtraženijih glumica svoje generacije, a imala je čast između ostaloga glumiti i s Anthonyjem Hopkinsom u filmu 'Obred'.