najveća podrška

Može li slađe? Franka Batelić i maleni Viktor otputovali su u Dansku, a ovako su bodrili tatu Vedrana Ćorluku

11.06.2022 u 10:18

Bionic
Reading

Franka Batelić nikada ne propušta pružiti podršku svom suprugu Vedranu Ćorluki, a utakmica između Danske i Hrvatske bio je odličan povod i za mali obiteljski izlet

U danskoj prijestolnici Kopenhagenu sinoć su na nogometnom terenu snage odmjerili Danska i Hrvatska, a bio je ondje i bivši hrvatski nogometaš i nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka koji je trenutno na poziciji pomoćnika Zlatka Dalića u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. No, Ćorluka u Dansku nije otputovao sam, imamo je najslađe pojačanje.

Kako je na Instagram Storyju otkrila, Franka Batelić je zajedno sa sinčićem Viktorom otputovala sve do Kopenhagena kako bi tati bili nezamjenjiva podrška.

Na svom Instagram profilu Franka je tako objavila fotografiju iz sunčanog Kopenhagena, a nakon toga i fotografiju na kojoj dvogodišnjeg sinčića Viktora drži za ruku dok koračaju prema stadionu.

Prizor je bio presladak, a i majka i sin nosili su dresove s natpisom 'Ćorluka'. Na samom kraju Franka je objavila i Viktorovu fotografiju kako napeto prati razvoj događaja na terenu, a razloga za slavlje je doista bilo jer je Hrvatska reprezentacija pobijedila 1:0.

A razloga za slavlje ima i u obitelji Ćorluka koja će za nekoliko mjeseci postati veća za još jednom člana. Naime, Franka je nedavno otkrila kako je trudna te da se prinovi neizmjerno veseli.

'Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicu,' rekla je Franka nedavno za Story ali i priznala kako se nada da će beba biti barem malo bolji spavač od, uskoro, starijeg brata. Otkrila je i kako ovog puta priželjkuje djevojčicu, baš kao i njezini dečki. 'I dečki doma kažu da mora biti cura. Iako, mislim da Viktor nije ni svjestan što uopće znači da će dobiti brata ili sestru. Vidjet ćemo kada dođe beba kako će to sve zajedno funkcionirati.'

  • +5
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL