MNOGO TRUDNICA

Novi baby boom: Domaće zvijezde u slatkom iščekivanju

07.06.2022 u 06:34

Bionic
Reading

Nakon protekle dvije pandemijske godine, u kojima su brojne zvijezde ostale trudne i dočekale svoje bebice, na domaćoj, ali i stranoj sceni mnogo je lijepih dama koje su ponovno u slatkom iščekivanju

Iz dana u dan sve je više trudnica na zvjezdanoj sceni koje se svojim obožavateljima hvale radosnim vijestima. Evo tko je sve u slatkom iščekivanju.

Prije nekoliko dana sve je domaće fanove iznenadila sportašica Blanka Vlašić objavom da se u najvećoj tajnosti udala za Belgijanca Rubena Van Guchta te da je trudna. Bio je to pravi šok za sve koji prate karijeru i život nekadašnje atletičarke, pogotovo zato što nitko nije znao ni to da je u ljubavnoj vezi. Krajem godine Blanka bi trebala postati majka malenog dječaka.

Glumica Csilla Barath Bastaić također je prvi put trudna, a uskoro bi na svijet trebala donijeti dijete koje čeka s dugogodišnjim partnerom Matkom Antonovićem. U posljednjim je pripremama prije poroda te nestrpljivo iščekuje upoznati svoju bebu.

Preslatkom objavom na društvenim mrežama svojom je trudnoćom raznježila brojne fanove i kćerka Mustafe Nadarevića, PR stručnjakinja Nana Nadarević. Zgodna trudnica očekuje djevojčicu s dugogodišnjim partnerom Silvijem, javnosti poznatim otkako je prije 12 godina osvojio 250.000 kuna u kvizu 'Tko želi biti milijunaš?'.

I frontmen grupe Silente, Tibor Karamehmedović, uskoro će postati otac. Njegova lijepa supruga Mia otkrila je putem društvenih mreža da je u drugom stanju. Paru će to biti prvo zajedničko dijete, a prije svega nekoliko mjeseci u tajnosti su se vjenčali u Dubrovniku.

Godina 2022. bit će puna veselja i za obitelj Batelić-Ćorluka. Nakon dvogodišnjeg sina Viktora, pjevačica Franka Batelić i bivši nogometaš Vedran Ćorluka očekuju drugo dijete. Radosne vijesti trudna Franka podijelila je na Instagramu i pokazala kako joj raste trbuščić, a potom se bez zadrške i skrivanja svog stanja pojavila na malim ekranima u finalu emisije 'Ples sa zvijezdama'.

  • +5
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Svoje treće dijete uskoro bi trebali dobiti i supružnici Todorić. Bivša manekenka Milica Todorić ponovno je trudna, a sve je otkriveno kada je njezina šogorica Iva Todorić podijelila fotografiju na kojoj je vidljiv trudnički trbuščić. Inače, Milica i Ivan Todorić već imaju sina Vida, kojeg su dobili 2017., te kćer Ariju, rođenu 2020.