NOVE STARE SNAGE

Morales, Karabatić i Ivan Hrvatska stižu u 'Farmu'

08.04.2010 u 10:23

Bionic
Reading

Farmeri su se u posljednje vrijeme prilično opustili, navikli na seoski život, a dane provode uglavnom u kalkuliranju koga sljedećeg izbaciti. Formirane klanove pokušat će poljuljati novi-stari farmeri – Maja Morales, Ava Karabatić, Antonio Marušić i osebujni glazbenik Ivan Hrvatska

Kako bi unijeli živost u farmersku atmosferu koja se uglavnom svodi na žaljenje i stvaranje grupica, farmerima 'u pomoć' stižu izazivači, piše NovaTV. Neki od njih već su isprobali seoski život, ali su posustali što svojom odlukom, što spletom okolnosti.

Tako bi Maja Morales trebala dokazati samoj sebi da može izdržati dulje od dan ili dva izvan urbane sredine koja joj posljednjih dana donosi samo nevolje, dok se Antonio vraća ispraviti grešku vjerovanja pogrešnim natjecateljima što ga je stajala preranog izlaska.

Među novim licima najavljena je Ava Karabatić, starleta koja jako dobro zna privući medijsku pažnju, i Ivan Hrvatska, Kanađanin hrvatskog porijekla i osebujni glazbenik koji uveseljava uglavnom ljetnim klupskim nastupima po Hrvatskoj. Njegovi su videospotovi i u najmanju ruku neobični nastupi na YouTubeu izmamili osmijehe preko 40.000 posjetitelja.

Novopridošli članovi farmerske zajednice, po svemu sudeći, učinit će nadolazeće dane na farmi po mnogočemu urnebesnima. Publika će ih pobliže upoznati u petak u emisiji uživo, a njihov ulazak u dnevnim emisijama bit će iznenađenje i za farmere i za gledatelje.