NAKON TEŠKIH OPTUŽBI

Monegaška princeza zaposlila je ilegalne migrante i potrošila milijune, a sada želi skromno slavlje

25.01.2024 u 12:06

Bionic
Reading

Na današnji dan, 1978. godine u Zimbabveu je rođena supruga monegaškog vladara, princeza Charlene. Svoj 46. rođendan odlučila je obilježiti skromno, u društvu najbližih, a sve nakon teških optužbi donedavnog knjigovođe monegaške obitelji, koji je otkrio javnosti njezine sulude troškove

Monegaška princeza Charlene danas slavi svoj 46. rođendan, no isti će proći u sjeni nevjerojatnog javnog istupa bivšeg knjigovođe monegaške obitelji, koji je tijekom dva desetljeća, koliko je radio za njih, spremio niz dokaza o suludim trošenjima princa Alberta i njegove supruge.

Upravo zbog toga, bivša olimpijska plivačica odlučila se na skromno rođendansko slavlje, a sve kako ne bi bacila 'dodatni žar na vatru'.

67-godišnji Claude Palmero otkrio je tako javnosti kako je godišnji džeparac monegaške princeze iznosio više od milijun eura, a taj je budžet redovito 'probijala', tražeći uvijek dodatne iznose.

  • +5
Princ Albert i princeza Charlene s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Le Segretain Pascal/Pool/ABACA / Abaca Press / Profimedia

No, ono što je zaprepastilo javnost otkriće je da je Charlene zaposlila ilegalne migrante i davala im, za monegaški standard, iznimno nisku dnevnicu od tek 105 eura na dan, dok je, primjerice na preuređenje obiteljske vile za odmor na Kostarici potrošila gotovo milijun eura, a dodatnih milijun iskoristila je za uređenje svog ureda u Monte Carlu.

nosivi dizajn

Jakna i čizme kao stvoreni za minuse: Princeza Charlene pokazala još jednu dobitnu kombinaciju

Pogledaj galeriju

Svog osobnog kuhara cijenila je puno više, pa mu je isplaćivala dnevnicu od 292 eura, a svojoj obitelji u Južnoj Africi svake je godine slala stotine tisuća eura.

Posluga princeze Charlene sačinjena je u najvećoj mjeri od ilegalnih stranac kojima je turistička viza istekla davnih dana, a upravo iz tog razloga isplaćuje im niske dnevnice iako oni brinu o svemu u kući - od dnevnog tuširanja pasa do odgoja njene djece.