progovorio o samačkom životu

Momčilo Otašević otvorio dušu nakon razvoda: 'Navikavam se na nove okolnosti'

26.04.2023 u 11:44

Bionic
Reading

Mnoge je u siječnju ove godine iznenadila vijest da se jedan od omiljenijih domaćih poznatih parova razvodi nakon četiri i pol godine braka. Crnogorski glumac otkrio je kako se navikao na nove životne okolnosti i proičao o sinu i kćeri koje je dobio s bivšom suprugom Jelenom Perčin

Momčilo Otašević pričao je o samačkom životu koji je uslijedio nakon razvoda. 'To su nove okolnosti na koje se treba naviknuti. I treba život isplanirati u skladu s tim. I to je to što sad slijedi', izjavio je za In Magazin Nove TV. Dodao je da su mu djeca prioritet. Pred kamerama je otkrio i kako provodi vrijeme s djecom.

Kad je s njima, uvijek uživa. Kaže da je to uvijek neka igra, ili parkić ili zabavni park ili crtaju, a ispričao je kako je kćer Maša živa i od akcije, dok je sin Jakša ipak malo mirniji.

Prisjetimo se, Jelena Perčin je kćer Mašu rodila u kolovozu 2018. godine, a sina Jakšu u studenom 2020. godine. Glumac je otkrio i kako je u posljednje vrijeme izgubio kilograme, ali istaknuo da to nije ništa zabrinjavajuće. Kazao je da često varira te da je sad pao na najnižu kilažu zadnjih 5,6 godina, ali da će se to sve vratiti.

hrvatska koprodukcija

[FOTO] Momčilo Otašević plijenio pažnju u elegantnom izdanju na premijeri filma 'Poslije zime'

Pogledaj galeriju

Obznanio je da, čak i kada je u glumačke svrhe, ako plače, plače iskreno te da je poprilično emotivan kao i njegov otac. Pred njim je i 50. izvedba predstave Tesla - prilagođavanje anđelima koju igra s kolegom Vladimirom Posavcem.

  • +4
Momčilo Otašević Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Amir Hamzagic/ATAImages/PIXSELL