emotivni glumac

Momčilo Otašević progovorio o svom gubitku kilograma: 'Posao, frka-trka, obaveze'

12.03.2023 u 20:00

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme zvijezda serije 'Kumovi' je u centru pažnje zbog razvoda s glumicom Jelenom Perčin. Potpuno je posvećen poslu, a gledateljima je među ostalim, otkrio što ga čini iskreno sretnim

Glumac, koji je već godinama neizostavno lice hrvatskih serija gostovao je u najnovijoj epizodi emisije 'Zdravlje na kvadrat' na Novoj TV. Momčilo Otašević je, mnogi su mogli primjetiti, smršavio, a tajna njegove vitke linije nije niti dijeta, a ni vježbanje.

'Izgubio sam desetak kila zadnjih par godina. Smijem li to reći? 77 kilograma imam u vrh glave! A imao sam nekad 86 i tada sam mislio da mi fale tri kile. Posao, frka-trka, obaveze. Dogodi se često da ne stignem pojesti. Evo danas sam pojeo pola ručka i onda su rekli krećemo na set. Onda sam drugu polovicu uzeo sa sobom i doslovno je pojeo dva metra od seta. Sakrio se iza jednog ugla i tu ono brzinski pojeo to što sam imao i nastavio snimati', otkrio je glumac.

  • +3
Momčilo Otašević Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Rekao je da se po peti put sprema za vježbanje te da se nekad bavio košarkom i rukometom, a sada više voli skijanje. Planira se početi baviti i kitesurfingom u svojoj rodnoj Crnoj Gori. Pričao je i o sportskim 'sukobima' i kazao da nikad nije dobio ozbiljne batine, ali da ih je bilo.

Priznao je da je pravi emotivac i toga se ne srami. Nije tip od vjerovanja u horoskop, ali je spomenuo da je riba u horoskopu s podznakom raka. Sretnim ga u životu, očekivano, čine djeca. 'Ja sam od onih koji uzmu mobitel i gledaj, pokažem što je moje dijete radilo taj dan. Ali da, djeca', zaključio je glumac.