PONOVNO SNIMA

Momčilo Otašević otkrio da je ponovno na setu 'Kumova', serije koja je navodno kumovala njegovom razvodu

26.01.2023 u 09:49

Bionic
Reading

Crnogorski glumac ponovno se okupio sa dobro mu znanom ekipom, a sve kako bi snimio nove nastavke hit serije Nove TV 'Kumovi'

Raspored Momčila Otaševića posljednjih je tjedana poprilično zgusnut. Kako i pokazuje na svom Instagram profilu, većinu vremena provodi na putu kako bi odradio sve zakazane obaveze. Igranje predstava u raznim gradovima, kratki odmor u rodnom Cetinju, a sada i povratak na set serije 'Kumovi', koja se emitira na Novoj TV.

Nakon što se otkrilo da se razvodi od Jelene Perčin, mnogi su kao glavnog krivca raspada njihovog braka prozvali upravo tu seriju, odnosno njegovu kolegicu sa seta Anu Uršulu Najev, s kojom je u ljubavi na malim ekranima. Ona je te navode odmah demantirali, rekavši kako to 'nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom'.

Stoga ne čudi da su njegove najnovije objave na Instagram Storyju izazvale pravu malu pomutnju. Momčilo Otašević objavio je fotografije koje su na svojim profilima objavile njegove kolegice Jagoda Kumrić, ali i Ana Uršula Najev, a na fotografiji je, između ostalih, još jedna njihova kolegica iz serije, Petra Kraljev.

  • +2
Jelena Perčin i Momčilo Otašević Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Kakve zgode i nezgode spremaju u novim epizodama ove serije, doznat ćemo u skoroj budućnosti, baš kao i planove na privatnom i poslovnom planu crnogorskog glumca Momčila Otaševića.