RADI PUNOM PAROM

[FOTO] Momčilo Otašević prvi put u javnosti nakon vijesti da se razvodi, dobro raspoložen pojavio se na premijeri filma

21.02.2023 u 09:01

  • +6

Pretpremijera filma 'Kaže se Čakovec'

Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme Momčilo je jedna od glavnih tema pisanja domaćih medija zbog razvoda od glumice Jelene Perčin. Crnogorski glumac viđen je u prostorima Uranije na premijeri filma u kojem ima ulogu

Početak godine donio je vijest o razvodu glumačkog para Perčin - Otašević, što je mnoge šokiralo jer su bili rado viđen par, a k tome je sam Momčilo Otašević prije nekoliko mjeseci govorio da bi volio ponovo glumiti sa suprugom.

Crnogorac je proteklog vikenda proslavio 33. rođendan, a pojavio se i na premijeri kratkometražnog igranog filma 'Kaže se Čakovec', u kojem među ostalim tumači jednu od uloga. Dobro raspoloženi glumac rado je pozirao pred kamerama fotoreportera s redateljem Vanjom Nikolićem te ostalim glumcima iz filma, a davao je i izjave.

To je njegovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon razvoda. Nedavno se tijekom gostovanja u emisiji na novoosnovanoj crnogorskoj televiziji rasplakao. Moglo ga se vidjeti kako u jednom trenutku kroz suze govori: 'Hodam drugim mjestom po kući i držim male prste i učim da naprave prve korake čvrste.'

Podsjetimo, glumački par u tajnosti se vjenčao 2018. godine u Crnoj Gori, a tijekom braka su dobili dvoje djece. Glumica je za nedavno priznala da je ljubavi došao kraj, a odlučili su se razvesti nakon četiri godine braka. Upoznali su se na snimanju serije 'Zora dubrovačka' i rijetko govorili o svom privatnom životu.

  • +2
Jelena Perčin i Momčilo Otašević Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL