ljetna aktivnost

Momčilo Otašević kakvog još nismo imali prilike vidjeti

08.08.2022 u 15:19

Bionic
Reading

Crnogorski glumac, kralj hrvatskih sapunica i miljenik domaće publike na svom Instagram profilu ne dijeli često fotografije. Nedavno je mnoge iznenadio objavom sa suprugom Jelenom Perčin u dubrovačkom kraju, a sad se javio iz Cetinja

Momčilo Otašević trenutno boravi u gradu u kojem mu žive roditelji, a uz odmor i uživanje uz svoje najmilije i prijatelje ima vremena i za zabavu. Pokazao se s kacigom na glavi i kratkim hlačicama kako sjedi i raširenih nogu vozi na crvenoj vespi. Fotografiju je opisao sa '1990'.

U ranijem razgovoru za tportal kad smo ga pitali po čemu je tipično Crnogorac, glumac je odgovorio: 'Volim se odmarati. Volim ležati. Kad sam slobodan, volim sve podrediti umjetnosti odmaranja. Jedino sam rijetko toliko slobodan'.

Podsjetimo, Otašević iza sebe ima i brojne filmske, ali i kazališne uloge. Najviše radi u Zagrebu, ali je bar jednom mjesečno i negdje u susjedstvu ili doma u Crnoj Gori zbog obaveza. Ondje je snimio tri filma, a zadnji od njih je 'Poslije zime' u kojemu tumači jednu od glavnih uloga. U svojoj rodnoj zemlji, točnije u Kotoru se među ostalim oženio za kolegicu Jelenu Perčin.

  • +3
Momčilo Otašević Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX