ZALJUBLJENI I SRETNI

Budući roditelji u romantičnoj šetnji: Rihanna napokon u nježnom trudničkom izdanju

24.03.2022 u 13:43

Bionic
Reading

Trenutno najpoznatija američka trudnica Rihanna u mnogim je posljednjim izlascima pred medije šokirala modnim izdanjima. Odvažne, seksi i golišave kreacije, ovoga je puta zamijenila ženstvenom i romantičnom haljinom u kojoj je naglasila svoj trbuščić

Pjevačica Rihanna prošetala je Los Angelesom u društvu svog partnera i oca budućeg djeteta, repera Rockyja ASAPA. Glazbeni par nije skrivao prisnost i sreću, dok iščekuju svoje prvo zajedničko dijete.

Osim romantičnim gestama, trudnica je javnost uspjela iznenaditi jednako nježnim outfitom, na koji od nje nismo navikli. Nakon niza vrlo izazovnih, na granicu s vulgarnim izdanja, Rihanna se opredijelila za slatku trudničku haljinu u kojoj je izgledala sjajno.

Pažnju je ukrao golemi dijamantni prsten na njezinoj ruci, pa mnogi već nagađaju da se par zaručio uoči dolaska prinove.

Nedavno je za magazine Elle 34-godišnjakinja s Barbadosa progovorila o svojoj trudnoći i otkrila da se jako veseli majčinskoj ulozi.

Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: DUTCH, KHROME/SPLASH NEWS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

‘Postoje i oni dani, pogotovo u trećem tromjesečju, kada vam se jednostavno ne da ustati i odjenuti. Baš zato možda mi je najbolji savjet mnogih mama da se naspavam sada, jer kasnije neću stizati. Moram poraditi na tome dok nije prekasno’, rekla je tada.

Inače, Rihanna je u vezi s 33-godišnjim reperom od studenog 2020, a poznaju se već desetak godina. ‘Sve je zapravo počelo kroz posao. Divio joj se, bio je zadivljen njome. Želio je započeti vezu s njom i smatrao je da je vrijedna čekanja’, rekao je nedavno izvor blizak reperu za People.

I drugi, koji su bliski Rihanni, potvrdili su da su 'mnogi muškarci pokušali oboriti je s nogu, ali da je to samo Rockyju zapravo pošlo za rukom'.

‘Obožava je od samog početka. Vrlo je romantičan pa joj stalno šalje toliko cvijeća da joj ispuni cijelu sobu’, otkrio je isti izvor te dodao da je njihova veza puna smijeha i lijepih zajedničkih trenutaka.

‘Zajedno putuju svijetom, zabavljaju se i govore da su jedno drugome ljubav života, a prinovi se neizmjerno vesele’.