pozirali su

To je najveća ljubav: Donna Vekić pozirala s bratom na kojeg je vrlo ponosna

24.03.2022 u 14:39

Bionic
Reading

Jedna od najuspješnijih i najljepših hrvatskih tenisačica nerijetko u svojim medijskim istupima ističe kako bez podrške obitelji ne bi bila gdje je danas. Tu i tamo pokaže nekog od članove obitelji i na društvenim mrežama

Donna Vekić nedavno je pokazala mamu, a brata Brunu je prije nekoliko godina i to povodom njegovog rođendana, a i sad je za poziranje s njim postojao poseban povod.

'Bruno studira za komercijalnog pilota i mislim da jedva čeka da jednog dana počne letjeti po svijetu. Ponosna sam na njegov trud i uspjehe, radi se o vrlo zahtjevnom i kompleksnom školovanju', izjavila je svojevremeno ponosna sestra za Večernji list. Sudeći po fotografiji koju je objavila na Instagram storyju, bratov studij je doveden do kraja.

Inače, Donna dolazi iz sportske obitelji, a jedino brat nije u tim vodama. Tata Igor se bavio nogometom, mama Brankica bila je atletičarka, a baka Lidija joj je bila profesorica tjelesnog odgoja. Nitko posebno nije utjecao na to da ona počne trenirati tenis, a prije njega bavila se gimnastikom.

  • +4
Donna Vekić Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos / CROPIX