FOTOGRAFIJA ZA USPOMENU

Izabel i Mateo Kovačić: Osam godina ljubavi obilježili na najljepši mogući način

24.04.2018 u 10:24

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu, Izabel Kovačić objavila je fotografiju sa svojim suprugom, proslavljenim nogometašem Mateom Kovačićem. Supružnici Kovačić na njoj poziraju zagrljeni pred ogledalom, a Izabel je objasnila i koji je povod snimljene fotografije

Prije osam godina, svoju su ljubavnu priču započeli Izabela Andrijanić i nogometaš Mateo Kovačić. Upoznali su se u crkvi gdje je, danas proslavljeni nogometaš Real Madrida, bio ministrant, dok je Izabel pjevala u crkvenom zboru.

  • +26
Vjenčanje Matea Kovačića i Izabel Andrijanić u crkvi sv. Antuna Padovanskog Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Prošle godine u lipnju, na glamuroznom vjenčanju, koje je počelo u Sesvetskim Selima, a završilo u hotelu Westin, Izabel i Mateo okrunili su svoju dugogodišnju ljubav.

Povodom godišnjice veze, koja je započela 2010. godine, Izabel Kovačić na svom je Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju sa svojim suprugom. Na njoj zagrljeni poziraju u ogledalu, što je Mateo ovjekovječio mobitelom. Uz nju je stavila emotikon srca i napisala 'since 2010', odnosno 'od 2010'.

♥️ since 2010

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)