'otkačena' strana

Mirna Zidarić pokazala svoju partijanersku stranu i otkrila gdje tulumari ovo ljeto

09.08.2023 u 11:44

Bionic
Reading

Sportska novinarka Mirna Zidarić ovih dana odmara u Primoštenu, a u opuštajući odmor uvela je i malo partijanja te se zaputila u Tisno gdje je posjetila veliki glazbeni festival

Ovo ljeto Mirna Zidarić provodi u obiteljskoj vikendici u Primoštenu, a Primošten je nakratko zamijenila Murterom. Učinila je to kako bi posjetila veliki glazbeni festival 'Defected Croatia', a svojim je pratiteljima pokazala svoju prikrivenu partijanersku stranu za koju mnogi nisu znali da postoji!

Ovaj glazbeni festival već nekoliko godina ujedinjuje ljubitelje dance glazbe, a u šest dana koliko traje festival na trima pozornicama posjetitelji mogu uživati u vrhunskim izvođačima značajnih svjetskih imena. Festival je poznat po dobroj atmosferi, a djelić dobre zabave na svom je Instagramu pokazala i omiljena sportska novinarka.

Dobro raspoložena Zidarić na festival je stigla u društvu supruga Zorana Zidarića, višestruko nagrađivanog arhitekta s kojim voli putovati i upoznavati nova mjesta.

Par je tako 'okinuo' fotografiju s festivala na Murteru, a usput je voditeljica pokazala i svoj party outfit: ležernu bijelu košulju upotpunila je bijelim prslukom s tankim prugama, a ostatak stajlinga činile su kratke traper hlačice te chic čizmice na petu. Osim toga, ukrasila se i vijencem od cvijeća koji je outfitu dao 'midsommar' štih.

  • +4
Mirna Zidarić Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL