veselje na adventu

Mirna Maras Batinić tulumarila s Monikom Olujić ex Kravić koju dugo nismo vidjeli

14.12.2022 u 17:10

Bionic
Reading

Prosinac je vrijeme slavlja kako u obiteljima, tako i na poslu i s prijateljima. I ove godine mnogo je božićnih domjenaka, partyja, a poznati rado pokazuju kako su se skockali, kako su se proveli i s kim u društvu zabavljali. Šarmantna HTV-ova voditeljica obožava blagdanska druženja

Mirna Maras Batinić pohvalila se s nekoliko fotografija s feštanja u zagrebačkom hotelu, a s njom u društvu bila su i neka poznata lica poput dizajnerice interijera Mirjane Mikulec i Monike Olujić kiju se rijetko može vidjeti na javnim događanjima. Nekada voditeljica, danas, kako se opisuje, novinarka, stilistica interijera i mama, poznata i kao Monika Kravić, živi život daleko od svjetla reflektora.

Dobro raspoložene dame rado su skupa pozirale s veselim ženskim društvom ispred okićenog bora te na terasi zagrebačkog hotela gdje traje adventski festival.

Inače, Mirnu Maras Batinić samo ranije često puta znali viđati s Monikom. 'U svakom smislu te riječi...predivna žena!', ranije je HRT-ova voditeljica TV Bingo showa na Instagramu napisala za nekadašnju televizijsku voditeljicu koju je javnost upoznala u showu 'Story Supernova" 2003. godine'.

  • +4
Monika Olujić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX