vikend putovanje

Romantika u Veneciji: Mirna Maras Batinić uživa u zagrljaju supruga

07.01.2023 u 22:43

Bionic
Reading

Popularna voditeljica Mirna Maras Batinić sa svojim je suprugom otputovala u Veneciju, talijanski gradić koji ju je ponovno ostavio bez daha. Osim u talijanskoj hrani, uživali su i u prekrasnim vizurama grada

Popularna voditeljica Mirna Maras Batinić iskoristila je produženi vikend za posjetu Veneciji, talijanskom gradiću koji je omiljena talijanska destinacija mnogih Hrvata. Ovo joj nije prvi put u Veneciji, no romantičnoj Italiji Mirna i njezin suprug Željko jednostavno nisu mogli odoljeti.

Lijepa Mirna s pratiteljima na Instagramu podijelila je nekoliko prepoznatljivih kadrova Venecije, a posebno joj se svidio popularni Ponte Rialto. U Veneciji je već četvrti ili peti put, no priznala je da ju ovaj šarmantni talijanski gradić osvoji svaki put iznova.

U zagrljaju svojeg supruga, inženjera Željka Batinića, provodi dane u šetnjama Venecijom, a zbog oduševljenja talijanskom kuhinjom nije stigla snimiti što su jeli. No, s obzirom da je riječ o talijanskoj kuhinji, ne sumnja se da nije bilo ukusno!

Mirna i Željko u braku su od 2016. godine, a u rujnu su proslavili i šestu godišnjicu braka. Koliko je sretna i zadovoljna svojim obiteljskim životom vidi se iz njezinog Instagram profila jer na fotografijama Mirna ne skida prekrasan osmijeh s lica.

  • +8
Mirna Maras Batinić Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX