ljubav i dalje cvate

Mirna Maras Batinić objavila jednu od rijetkih fotografija sa suprugom: 'Ljubav je još uvijek na popisu onih stvari koje nam ne mogu zabraniti'

15.12.2020 u 14:43

Bionic
Reading

Nekadašnja voditeljica Eurojackpota i Lota, a sad TV Bingo showa na HRT-u udala se u rujnu 2016. godine za inženjera Željka Batinića, no na društvenim mrežama rijetko pokazuje supruga. S vremena na vrijeme ipak fanove posjeti koliko je sretna i voljena

'Ljubav je još uvijek na popisu onih stvari koje nam ne mogu zabraniti', poručila je Mirna Maras Batinić pored fotografije na kojoj je suprug nježno ljubi u obraz, a lice joj krasi osmijeh 'od uha do uha'. Fanovi simpatične voditeljice ovakve fotke očito željno iščekuju pa su je nagradili samo komplimentima. Bilo je i nekih pesimističnih koji smatraju da danas ima premalo ljubavi te da će i 'ljubav zabraniti uskoro'.

  • +3
Mirna Maras Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Podsjetimo, Mirna i njezin suprug Željko Batinić bračne zavjete izmijenili su u zagrebačkoj Staroj gradskoj vijećnici u strogoj tajnosti u krugu obitelji i jako bliskih prijatelja. 'Bio je to prekrasan dan. Bilo nam je lijepo', ispričala je tada voditeljica Binga. U braku sa Željkom, Mirna je rodila kćerkicu Meri, a iz braka s Marijem Valentićem ima 11-godišnjeg sina Niku.

'Mario i ja danas odlično funkcioniramo i brinemo za našeg Niku. Posao kojim se bavimo nije imao nikakav utjecaj na konačan ishod našeg braka. Nismo se, ustvari, nikad zamarali time tko što govori, piše, ili se za nas interesira iz ovog ili onog razloga', izjavila je svjedobno za Novi list.