iznenađnje za mamu

Mirna Maras Batinić pokazala kako to izgleda kad ostavi kćer bez nadzora: 'Nije me bilo samo 15 minuta'

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Jedna od najpoznatijih tv voditeljica vjerojatno je nasmijala mnoge koji su zavirili u njezin Instagram Story na kojem je pokazala kako izgleda soba njezine trogodišnje djevojčice Meri koju je, kako je napisala ostavila nakratko 'bez nadzora'

U suživotu s mališanima, lutkica i plišanaca ima na sve strane. To je njihov svijet u kojem je igračkama upravo na sredini sobe 'baš tamo mjesto'. Tako je i u slučaju kćeri Mirne Maras Batinić koju je sličnu situaciju zatekla nakon što je nakatko ostavila u dječjoj sobi. Simpatičnu situaciju kroz video snimku morala je podijeliti s obožavateljima na društvenoj mreži, a opisala ju je riječima: 'Nije me bilo samo 15 minuta'. 'Meri tko će pospremiti igračke?' upitala je voditeljica svoju djevojčicu, a onda je nevoljko sišla s kreveta na kojem se igrala s tatom.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Zgodna voditeljica Binga pokazala je na Intagramu i kako se 'ponekad treba srediti samo za supruga'. 'Treba nekad odvojiti vrijeme u dvoje', poručila je pored fotografije. S osmjehom od uha do uha dala je do znanja koliko je zadovoljna i sretna sa svojim Željkom.

Podsjetimo, s njim je pred oltar stala 2016. godine, a u ožujku 2017. dobili su Meri. Prinovi se izrazito veselio i Mirnin danas 11-godišnji sin Niko kojeg ima iz braka s fitness trenerom Mariom Valentićem.