puni baterije

Mirja Šurjak u zavodljivoj pozi javlja se s omiljenog mjesta

30.06.2021 u 15:01

Bionic
Reading

Predah od svojih poslovnih obaveza perjanica sportskog novinarstva uvijek uzima kako bi provela vrijeme u obiteljskoj kući na otoku Hvaru. Strastvena obožavateljica nogometa, ne propušta skoro niti jednu utakmicu na Euru, a ne propušta se ni s vremena na vrijeme pokazati svojim fanovima

Sportska novnarka HTV-a na malim se ekranima uglavnom pojavljuje u zavodljivim izdanjima, a kad nije ispred kamera Mirta Šurjak još više se voli poigrati atraktivnim kombinacijama koje ističu njezine atribute.

Na zadnjoj objavljenoj fotografiji poznata Splićanka je pozirala pored bazena u ružičastoj minici i topiću, a sudeći prema komentarima i ovog puta je 'ubola' dobitnu kombinaciju. U posljednje vrijeme izbjegava javna događanja, no nije propustila rođendan Slobodne Dalmacije na kojem se pojavila u društvu majke Nade.

Inače, kao i svake godine, Mirta će ovo ljeto imati kombinaciju posla i predaha. Krajem srpnja se veseli eventualnom putovanju na gostujuću utakmicu u Kazahstan, a sprema se i za Sinjsku alku jer godinama u sklopu prijenosa radi studijske emisije. Svo slobodno vrijeme provodit će na Hvaru, s povremenim izletima na druge otoke.