dugo je nismo vidjeli

Mnogi su se pitali gdje je nestala: Mirta Šurjak nakon dugo vremena opet se oglasila na Instagramu

01.02.2021 u 14:59

Bionic
Reading

Inače vrlo aktivna na društvenim mrežama sportska novinarka HRT-a no od božićnih blagdana kad je virtualnim prijateljima čestitala Božić, kao da je propala u zemlju. Proteklih mjeseci boravila je u obiteljskoj kući na Hvaru, a ovih dana javila se sa svog omiljenog mjesta pa fanovi mogu odahnuti

Nakon više tjedana Mirta Šurjak svoje pratitelje je razveselila novom fotografijom s poljudskog stadiona. U sportskom izdanju, sa šiltericom na glavi, odjevena u zimsku jaknu i trapericama te kožne čizme iznad koljena pozirala je s osmjehom na licu. Fanovi su se raspametili kad su je ugledali, a među njima su i brojni turski koje je stekla za svog zadnjeg boravka ondje kad je pratila utakmicu u kojoj je Hajduk ispao iz Europa lige porazom protiv Galatasaraya.

Mnogi su u zadnje vrijeme nagađali da je promijenila karijeru te da je zbog toga odselila iz Splita. Mirta je još ljetos govorila kako u pandemiji nastoji ne biti negativna te da se drži one 'da prizivate sve ono čemu dajete snagu svojim mislima, pa tako i koronavirusu', no u studenom se i ona uspjela zaraziti. Nije imala teške simptome, osim lagane temperature, ali zbog stresa i brige te jake upale sinusa koja je uslijedila nakon ozdravljenja od Covida-19, teže se oporavljala.

I Mirtini roditelji su preboljeli koronu. Posebno teško ju je podnjela njezina mama, umirovljena legendarna novinarka Nada Šurjak, koju je zahvatila ozbiljna upala pluća. Ni danas ne znaju kako su se uspjeli zaraziti budući da su se ona i roditelji striktno pridržavali epidemioloških mjera. Kako stvari stoje neće se cijepiti jer je kao beba skoro preminula od dječjeg cjepiva Difteria tetanus pertutis.

  • +4
Mirta Šurjak Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL