MILJENICA PUBLIKE

Minea se ne srami svoje prošlosti: Pokazala je videosnimku s početka karijere

14.03.2018 u 11:16

Bionic
Reading

Poznata voditeljica i pjevačica nema problema sa svojim starim fotografijama i snimkama. Renata Končić Minea ne srami se nijednog razdoblja svog života. Tako se rado prisjeća rane glazbene karijere te je na Instagramu objavila simpatičan video u kojem pjeva i pleše odjevena u ultra kratku suknju i zlatnu bluzu s golim ramenima

Neki od obožavatelja pohvalili su Mineinu objavu u kojoj se prisjeća devedesetih i početka pjevačke karijere rekavši kako im je svojom glazbom uljepšavala djetinjstvo te da se rado sjećaju njezinih pjesama.  

'Devedesete su bile zlatne godine. I dan danas generacije koje su odrastale uz dance glazbu govore o njoj s puno ljubavi i njeguju sjećanje na nju. Ponekad imam osjećaj da će dance glazba živjeti vječno kroz njih, ali i kroz njihovu djecu, na koju su, na neki način, prenijeli tu ljubav. Pravi dokaz su koncerti posvećeni devedesetima. Teško je opisati atmosferu i prepune klubove, a najviše me oduševljava što nerijetko u prvim redovima pjevaju mladi koji su devedesetih (ili kasnije) tek rođeni', izjavila je ranije za tportal.

🚫😂

A post shared by Renata Končić Minea Ⓜ️ (@minea.official) on

Kada se prije dvadesetak godina pojavila na domaćoj glazbenoj sceni, Renata Končić Minea postala je miljenica publike. Tijekom svoje uspješne karijere objavila je osam albuma - šest studijskih i dva kompilacijska - koji su nagrađeni mnogobrojnim platinastim, zlatnim i srebrnim nakladama u Hrvatskoj. Višestruko je nagrađivana na festivalima širom Hrvatske, ali i u susjedstvu.

Pored glazbenog, uspješna je u televizijskom poslu. Trenutno je gledatelji mogu pratiti na Novoj TV gdje vodi 'INmagazin'.

  • +8
Minea Izvor: Promo fotografije / Autor: Minea