kao u starim danima

Minea u seksi božićnom kostimiću zapalila društvene mreže

29.12.2017 u 12:48

Bionic
Reading

Renata Končić, bivša pjevačica, a danas voditeljica, poznatija pod umjetničkim imenom Minea, svoje je brojne obožavatelje na društvenim mrežama šokirala provokativnom fotografijom u seksi božićnom kostimu

Kada se prije dvadeset godina pojavila na domaćoj glazbenoj sceni, Renata Končić Minea sve je oduševila svojim glasom ali i stasom.

Unatoč zavidnoj karijeri povukla se s estrade i nekoliko godina živjela daleko od medija.

  • +10
Minea Izvor: Promo fotografije / Autor: Narodni radio

Nakon godina stanke, vratila se ali u nešto drugačijoj ulozi. Tako ju već neko vrijeme gledamo kao voditeljicu zabavne emisije In Magazin na Novoj TV. 

@inmagazinnovatv 🎄🎅

Objavu dijeli Renata Končić Minea Ⓜ️ (@minea.official)

Novom ulogom došao je i novi modni izričaj, pa ju danas rijetko vidimo u seksi stajlinzima i s oblinama u prvom planu.

Međutim, izgleda kako su se njezinim obožavateljima nedostaje ta Mineina strana, pa su ju za Božić odlučili počastiti iznenađenjem. 

U photoshopu su na provokativnu fotografiju djevojke u božićnom kostimu koji više otkriva nego što skriva, namontirali njezinu glavu koja se savršeno uklopila.

'Kad te prijatelji odluče malo 'srediti' u photoshopu', napisala je simpatična voditeljica ispod Instagram objave koje je zaintrigirala njezine fanove na društvenim mrežama.

'Odlično za kalendar 2018.', 'Tako si nekad mršava bila, sad si bolja', 'Božićna obleka, lijepo', 'Predivna si', samo su neki od brojnih komentara ispod ove zanimljive objave. 

🎄🎅 #throw🔙 #najljepšedoba #vecernji

Objavu dijeli Renata Končić Minea Ⓜ️ (@minea.official)