ZALEGLA NA GOLF TERENU

Simpatičnoj pjevačici ne treba plaža, za odmor je dobra i trava

28.06.2017 u 22:57

Bionic
Reading

Ljetna sezona nosi nam obilje zanimljivih fotografija poznatih Hrvatica koje uživaju u zasluženom odmoru, a pomalo neobičnu viziju svog idealnog odmora ponudila je televizijska voditeljica i pjevačica Renata Končić Minea

Dok većina naših ljepotica putem društvenih mreža objavljuju fotografije snimljena na plažama ili bazenima luksuznih hotela, Minea je kao idealno mjesto za ispružiti se i odmoriti izabrala travnatu površinu golf terena.

'Ma kakav golf, treba malo odmoriti', poručuje Minea uz fotografiju na kojoj leži tik do rupe na golf terenu s prekrasnim zelenim krajolikom u pozadini.

Ma kakav golf, treba malo odmoriti 😂⛳ #uživancija #odmor

Objavu dijeli Renata Končić Minea Ⓜ (@minea.official)

Kako nam je nedavno otkrila, Minea svoje rijetke trenutke odmora voli provoditi u prirodi, a u posljednje je vrijeme imala vrlo dinamičan dnevni tempo.

Osim snimanja IN magazina Nove TV, Minea svojoj publici sprema i nova glazbena iznenađenja, a uključila se i u neke nove projekte.

Je li na golf terenu završila opušteno šećući prirodom ili je tamo dospjela u sklopu nekih novih projekata, zna samo Minea. A možda jednostavno zbog dinamičnog tempa naša lijepa pjevačica nije smogla snage okušati se u planiranoj partiji golfa.

  • +8
Minea Izvor: Promo fotografije / Autor: Minea