TERETANU ZAMIJENILA JARUNOM

Minea progovorila o promjeni imidža i otkrila tajnu svoje skladne linije

09.11.2020 u 16:58

Bionic
Reading

Nakon što je nedavno proslavila 43. rođendan, našu poznatu pop pjevačica i voditeljicu emisije 'In Magazin' Nove TV u godini pogođenoj pandemiji koronavirusom i dalje krasi optimizam, a svojoj plavoj kosi ovih je dana odlučila podariti mali ali značajan makeover koji nije prošao nezapaženo

Pjevačica i zaštitno lice Nove TV, Renata Končić Minea, u novom intervjuu za Jutarnji list, između ostalog, osvrnula se na nedavnu promjenu imidža te je otkrila na koji način održava svoju liniju.

Kako priznaje, njezina odluka o ovoj frizuri došla je sasvim spontano. 'Kako smo mi koji radimo na televiziji prepoznatljivi upravo takvi kakvi jesmo, nismo željeli napraviti neku drastičnu promjenu. Ja takvim promjenama ni inače nisam sklona, zadovoljna sam ovakva kakva jesam. Pa smo se na kraju odlučile za šiške. I stvarno nismo pritom razmišljale o tome kako će tu malu promjenu svi primijetiti', otkriva simpatična voditeljica.

Poput brojnih glazbenika i na vlastitoj koži osjetila je posljedice pandemije koronavirusa zbog koje nije u mogućnosti imati interakciju s fanovima putem koncerata no, kako priznaje, sve je stvar u prilagodbi te da je u ovim vremenima potrebno pronaći nešto lijepo.

'Kada imaš zdravlje, obitelj i prijatelje imaš jako puno i sreću treba tražiti u malim stvarima. Ja, se konkretno, više bavim sobom i nekim svojim interesima, puno više vremena provodim i s članovima svoje obitelji, dosta čitam, slušam glazbu...', otkriva.

Na pitanje o nedavnoj proslavi 43. rođendana i što čini za dobar izgled, Minea je priznala kako uživa u hrani, a kako se to ne bi previše vidjelo, povremeno pripazi na ono što jede te nastoji redovito vježbati. Kako za samu sebe tvrdi, nije pristalica strogih dijeta, a vježbanje u teretani posljednjih je dana zamijenila odlascima na Jarun gdje tri puta tjedno trči oko jezera i uživa.