SIMPATIČNA VODITELJICA

Minea istaknula nikad vitkiju haljinu kožnom haljinom, koju ćete poželjeti imati u ormaru

24.09.2020 u 12:17

Bionic
Reading

Pjevačica i voditeljica In Magazina Nove TV nedavno je proslavila 43. rođendan, a s vječnim osmijehom na licu dokazuje koliko uživa u vlastitom tijelu. U posljednje vrijeme rado ističe svoju vitku liniju pomno birajući komade kojima će istaknuti točno ono što želi

Na svojem Instagram profilu gotovo uvijek pozira sama ili, eventualno, u društvu svojih dobrih prijatelja. Renata Končić Minea ovog puta je uskočila u dugu crnu kožnu haljinu s remenom koji je istaknuo uski struk, a s tim lookom očarala je obožavatelje pa lajkova i komentara na račun njezinog odličnog izgleda nije nedostajalo. Mnogi su konstatirali kako nikad nije bila vitkija te joj tepaju da bi što god da odjene na sebe bila zgodnija od većine žena.

'Sve u čemu se osjećate ugodno je - najbolje! T-shirt i traper su mi oduvijek jedna od omiljenih kombinacija', nedavno je otkrila Minea u jednoj od objava na društvenim mrežama.

Popularna voditeljica svoju liniju održava vježbanjem, a posebno joj je drag boks. Izjavila je da je s godinama shvatila da bez vježbe nema dobrog izgleda i da nije sretna zbog toga što joj se ponekad ne da voditi brigu o tome no da se trudi da joj vježbanje i rekreacija postanu dio svakodnevnih obaveza.

Inače, svoj privatni život drži isključivo za sebe i gotovo nikad ne priča u kakvom je trenutno ljubavnom statusu, no s obožavateljima vrlo rado dijeli trenutke iz svojeg života kao što su putovanja, odjevne kombinacije, trenuci s posla i slično. Smatra da je ljubav 'nešto lijepo što ne treba skrivati', ali da se posljednje se vrijeme mnogo pisalo o mome privatnom životu kojeg želim držati daje od očiju javnosti. U ožujku prošle godine potvrdila da je prekinula s umirovljenim nogometašem Slađanom Ašaninom.