nova meta

Minea postala žrtvom drske krađe, poručila pratiteljima: 'Pazite! Ovo se dogodilo mnogima, nisam ni prva niti zadnja'

10.08.2020 u 09:11

Bionic
Reading

Nakon Davora Meštrovića, Nine Badrić, Mate Rimca, Tonyja Cetinskog, Filipa Juričića i još mnogih drugih poznatih, netko je ukrao fotografije i podatke pjevačice i voditeljice. Napravio je lažni profil na društvenim mrežama te putem njega promovirao određene proizvode. Renata Končić Minea je o tome obavijestila svoje pratitelje na Instagramu

'Dragi moji, ne nasjedajte na lažne oglase! Nažalost, sve češće se događa da javnim osobama netko ukrade fotografije i iskoristi ih za lažne reklame. Nisam ni prva niti zadnja kojoj se to proteklih dana desilo. Meni su ne samo neovlašteno ukrali fotografije već ih i iskoristili za seriju fotomontaža, lažne oglase i lažni Instagram profil, a sve u svrhu prodaje proizvoda s kojim nemam nikakve veze niti ga koristim', napisala je Renata Končić Minea i pozvala one koji je prate da prijave lažne oglase.

'Ništa strašno, ali nemojte se dati 'navući' na takve bezobrazluke i lažne oglase koji cirkuliraju po društvenim mrežama. Odmah prijavljujte oglase za koje vam je jasno da su lažni', ističe pjevačica i voditeljica IN Magazina Nove TV.

View this post on Instagram

🤔

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on

'Voditeljski angažman i glazba su dvije ljubavi bez kojih ne mogu zamisliti svoj život. Zaista sam sretna što imam mogućnost raditi ono što volim i najbitnije je da uspijevam uspješno kombinirati jedno i drugo. Tjedan je rezerviran za IN magazin, dok su vikendima koncerti. Činjenica je da ih je dosta otkazano, no ima ih nekoliko kroz ljetno razdoblje koje ću ipak uspjet održati. Jako se veselim svakom nastupu, koncertu i naravno svojoj publici koju neizmjerno volim i poštujem. Oni mi daju vjetar u leđa... zbog njih sve ima smisla, a kad zajedno napravimo najbolju feštu mojoj sreći nema kraja', izjavila je za Slobodnu Dalmaciju.