ONA ZNA KAKO SE ZAVODi

Minea ima novu super frizuru, a fanovi su u transu. Jedan od njih joj piše: 'Pokušavam se odljubit, ali mi nikako ne ide'

09.08.2022 u 14:21

Bionic
Reading

Pjevačica i voditeljica In Magazina na Novoj TV, svaki dan svoje pratitelje nagradi senzualnim i zavodljivim fotografijama. Ljeto provodi radno, a uskoro kreće i na zasluženi godišnji kako je najavila na društvenim mrežama

'Ja kad shvatim da mi kreće godišnji', opisuje Renata Končić Minea svoju najnoviju fotografiju na Instagramu na kojoj pozira u apartmanu na moru gdje je ovog vikenda imala gažu. Može se vidjeti da nije drastično mijenjala ni dužinu ni boju kose, a uspjela je potpuno osvježiti izgled s laganim minivalom koji joj savršeno pristaje.

Osim toga, pažnju je privukla još jednim super izdanjem u bijeloj kratkoj haljinici s dubokim dekolteoma i zlatnim sandalama visokih potpetica, ali i svojom vitkošću. Malo je reći da su joj pratitelji zadivljeni. Hvale joj frizuru, stas, ostavljaju joj emotikone vatre, govore da je sve ljepša i žele joj dobar odmor, a jedan od fanova joj je poručio: 'Pokušavam se odljubit, ali mi nikako ne ide'.

Inače, obožavatelji joj redovito dijele komplimente na račun izgleda.Pjevačica i voditeljica cijele godine naprosto blista. Medalja uvijek ima dvije strane, no u ovom slučaju iskreno mogu reći puno lijepoga. Činjenica je da mi definitivno nije jasno gdje su proletjele sve te godine, no na one koje tek slijede gledam s pozitivom i otvorena srca. Prihvaćam sebe takvu kakva jesam, a u pozitivnom kontekstu vješto ‘iskorištavam" iskustvo, mudrost, znanje i sve što su mi donijele protekle godine..."

  • +3
Renata Končić Minea Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX