u top formi

Kratko, slatko i laskavo za figuru: Minea ima provjerenu ljetnu modnu formulu koja ističe vitko tijelo i noge, a obožavatelji su oduševljeni

11.07.2022 u 19:45

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu pjevačica i voditeljica IN Magazina Renata Končić Minea objavila je novu fotografiju na kojoj pozira u kratkoj haljini, a pred tim prizorom njezini obožavatelji nisu mogli ostati ravnodušni

'Još jedan ljetni koncert i luda noć su iza nas!,' napisala je 44-godišnja pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea uz najnoviju fotografiju na svom Instagram profilu, a ta njezina objava donijela joj je veliki broj lajkova i pregršt komplimenata obožavatelja i pratitelja.

Renata je pozirala u ružičastoj haljini širokih rukava, a struk je istaknula tankim zlatnim remenom, a kombinaciju je zaokružila sandalama vrtoglavo visokih potpetica u identičnoj nijansi.

Ova ljetna kombinacija u prvi plan je stavila njezin vitak struk i noge, a ispod objave su se nizali komentari: 'Prava ljepotica', 'Zgodnica', 'Lipo', 'Tako slatka sa najboljim dugim nogama', 'Dama', 'Bravo ljepotice', Prekrasna si'.

Čini se kako Minea veći dio ovog ljeta provodi radno, a raspored joj je poprilično ispunjen. S mjesta koncerata redovito se javlja obožavateljima, a za nastupe većinom se drži provjerene formule kratkih, slatkih i izazovnih haljina i kompletića koji joj sjajno pristaju i ističu siluetu.