KRAJ LJUBAVI

Minea i bivši nogometaš više nisu skupa: 'Okrenula sam novu stranicu u životu'

20.03.2019 u 14:14

Bionic
Reading

Slovili su kao jedan od najdugovječnijih parova hrvatske scene, ali ljubav omiljene voditeljice i pjevačice Renate Končić sa Slađanom Ašaninom nije izdržala. Njihovoj vezi nakon sedam godina došao je kraj, a Minea je potvrdila da se to dogodilo prije nekoliko mjeseci

'Vezano uz razna nagađanja i informacije koje se tiču mene i mog privatnog života, mogu vam potvrditi da sam prije nekoliko mjeseci prekinula 7-godišnju vezu sa Slađanom Ašaninom. Vjerujem kako znate da u svih 25 godina koliko se bavim glazbom nikada nisam iznosila detalje svoga privatnog života u javnost. Željela sam i trudila se govoriti isključivo o pjesmama, glazbi i planovima i svemu bliskom tome te se nadam, najiskrenije, kako ćete i ovoga puta razumjeti moj stav o tome. U cijeloj ovoj priči nema nikakve drame ni ružnih momenata. Slađan i ja smo se razišli mirno i korektno, poštujući jedno drugoga. Danas sam posvećena poslu i novim projektima, kako televizijskim tako i glazbenim, te uživam u tome. Okrenula sam novu stranicu u životu i veselim se novim pobjedama', rekla je Minea.

Već 2017. godine počela su šuškanja o turbulentnim danima.

'Srce i osjećaji me vode kroz život, tako je otkada znam za sebe. Možda bih u nekim slučajevima i situacijama bolje prošla da sam se vodila razumom, ali kalkulacija nikada nije bila moj odabir. Sve što radim radim sa srcem i ne znam drukčije. I da sto puta lupim glavom o zid, ja bih ponovno odlučila isto', izjavila je svojedobno za tportal.

  • +10
Minea Izvor: Promo fotografije / Autor: Narodni radio