DIRLJIVE USPOMENE

Minea se oprostila od oca Maje Šuput: 'Štitio me kao svoje dijete'

19.10.2018 u 13:09

Bionic
Reading

Pjevačica i voditeljica In Magazina surađivala je na početku karijere s menadžerom Borisom Šuputom. Pokojni otac Maje Šuput bio je prvi menadžer Renate Končić Minee i zaslužan je što je ostvarila profesionalnu karijeru. Za tportal se prisjetila suradnje s njim i otkrila po čemu će ga se uvijek sjećati

'Pamtit ću ga kao vedru i nasmijanu osobu koja nikad nije dopustila da do mene dopru nikakvi problemi. Na meni je bilo samo da uživam u glazbi i pjevam. Nakon naše suradnje nikad nisam osjetila takvu sigurnost kakvu sam imala uz njega. Davao se sto posto koji je obožavao. Imala sam neizmjernu sreću što sam na početku svoje karijere imala priliku radisti s njim. Štitio me kao svoje dijete i beskrajno sam mu zahvalna na svemu što je napravio za moju karijeru jer je od prvog dana vjerovao u mene', ispričala nam je Renata Končić Minea.

Od 1994. godine Minea je bila je vokal Srebrnih krila kao zamjena Vlatki Pokos. Tijekom mijenjanja Vlatke, prepoznao ju je Boris Šuput te je s njim počela suradnju. Od svog menadžera se oprostila i na društvenoj mreži fotografijom i dirljivim riječima.

Boris Šuput mnoge je svojedobno pogurnuo među zvijezde. Osim Minee, s njim su surađivali Danijel Popović, Mišo Kovač, Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros i brojni drugi.

  • +10
Minea Izvor: Promo fotografije / Autor: Narodni radio