ERROL MUSK

Milijarder u problemima: Otac Elona Muska u 73. godini dobio dijete s pokćerkom

26.03.2018 u 13:46

Bionic
Reading

Ni svi novci ovog svijeta nekada ne mogu spriječiti 'katastrofu', poput one koju trenutno proživljava milijarder Elon Musk, ali i cijela njegova obitelj. Naime, njegov otac, s kojim odavno nije u kontaktu, u poznim je godinama dobio dijete, i to možda ne bi bilo ništa skandalozno, da mu sina nije rodila pokćerka, koja je 42 godine mlađa od njega

72-godišnji Errol Musk, otac Elona Muska, za The Sunday Times of London odlučio se pohvaliti da je s 30-godišnjom Janom Bezuidenhout prije deset mjeseci dobio sina. Dotična Jana imala je samo četiri godine kada se njezina majka Heidi udala za Errola Muska, s njim dobila dvoje djece te su u braku proveli 18 godina prije negoli su se razveli.

Par se povezao kada joj je Musk bio utjeha nakon prekida ljubavne veze. 'Bili smo usamljeni, napušteni ljudi. Jedna stvar vodila je drugoj - očito je tako Bog htio', rekao je Errol Musk te dodao kako je isprva mislio kako je otac djeteta njezin bivši dečko, pa je zato zatražio test na očinstvo, koji je potvrdio da je on otac.

Da je ponovno postao otac cijela je obitelj doznala nakon što se Errol Musk povjerio kćerki Ali, misleći kako će ga jedino ona 'shvatiti i biti mu potpora'.

'Rekla mi je da sam lud, psihijatrijski slučaj. A onda je rekla i svima ostalima, koji misle kako postajem senilan, te da bih trebao otići u starački dom, a ne brinuti se oko male bebe.'

Elon Musk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia