pukla ljubav

Nisu dugo izdržali: Elon Musk i Amber Heard ponovno prekinuli

02.02.2018 u 10:11

Bionic
Reading

Samo dva mjeseca nakon što su se ponovno počeli viđati, ljubavi Elona Muska i Amber Heard ponovno je došao kraj. Budući da im je ovo drugi prekid u manje od pola godine, čini se kako glumica i milijarder jednostavno nisu suđeni jedno drugome

Krajem prošle godine mogli smo vidjeti kako se milijarder i vlasnik kompanije Tesla, Elon Musk sve češće ponovno druži s holivudskom zvijezdom Amber Heard, da bi početkom siječnja potvrdili kako su svojoj ljubavi dali još jednu šansu.

Podsjetimo, par je nakon višemjesečne veze u kolovozu prekinuo, da bi samo tri mjeseca kasnije ponovno zaiskrilo među njima.

'Amber se sjajno provodi s Elonom, a on stalno želi provoditi vrijeme s njom. Jako je sretna što ga ima i stalo joj je do njega. Osim toga misli da je on fantastičan čovjek i spaja ih mnogo zajedničkih interesa', objasnio je tada izvor blizak paru.

  • +14
Elon Musk i Amber Heard Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, čini se kako ljubavne iskre nisu bile dugog vijeka. Iako je sve izgledalo idilično, te smo ih prije samo tjedan dana mogli vidjeti u romantičnom izlasku, strani mediji sada donose kako su ponovno prekinuli.

'Njihova veza jednostavno je nekako neodrživa', rekli su prijatelji slavnog biznismena, koji iza sebe već ima dva propala braka.

  • +11
Elon Musk i Amber Heard Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prvo se 2000. godine oženio za Kanađanku Justine Wilson s kojom je tijekom 8 godina braka dobio petero djece, sinove Nevadu, Damiana, Kaia, Saxona i Griffina. Nepopravljivi romantik, ponovno je stao pred oltar 2013. s britanskom glumicom Tallulah Riley, no nakon tri godine i taj se brak raspao.

Ponovnu sreću pronašao je nakratko s atraktivnom glumicom Amber Heard, koja je prije bila u braku s glumcem Johnnyjem Deppom.

No, sreća je iz priloženog trajala vrlo kratko, a hoće li kao i nakon prvog prekida s njom Elon ostati povrijeđen, ostaje tek vidjeti.

Elon Musk i Amber Heard Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ona je prekinula sa mnom. Bio sam zaista zaljubljen, i ovo nevjerojatno boli', rekao je tada te iskreno priznao kako se boji samoće. 'Ne tražim jednonoćne avanture, već ozbiljnu vezu. U potrazi sam za nekim ozbiljnim tko će me pratiti u svemu, mojoj srodnoj duši, jer ako nisam zaljubljen i nisam u vezi, ne mogu jednostavno biti sretan. Nikada neću biti sretan sam. Odlazak u prazan krevet me ubija. Nažalost, itekako mi je dobro poznata samoća: Sam u velikoj, praznoj kući gdje odzvanjaju samo tvoji koraci i nikoga na jastuku pored tebe. Kako možeš biti sretan u takvim situacijama? Još kao dječak rekao sam jednu stvar: 'Ne želim nikada biti sam', zaključio je 46-godišnjak.