romantičan izlazak

Ljubav cvjeta: Elon Musk i Amber Heard sretniji no ikada

24.01.2018 u 10:05

Bionic
Reading

Nakon što su dali još jednu šansu svojoj ljubavi slavna glumica Amber Heard i milijarder Elon Musk ponovno proživljavaju najsretnije dane i ne kriju koliko su zaljubljeni

Držeći se za ruke i s velikim osmijesima na licu Elon Musk i Amber Heard napustili su poznati restoran u Los Angelesu, u kojem su proveli romantičnu večer.

Par koji je nedavno nakon višemjesečnog prekida ponovno dao šansu svojoj ljubavi pritom nije krio sreću i veselje, što se vidi i na paparazzi fotografijama. 

  • +14
Elon Musk i Amber Heard Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Romantični izlazak u dvoje bila je ujedno svojevrsna proslava jer je Musk sa svojom kompanijom Tesla neposredno prije toga sklopio novi unosan posao. 

Glumica i biznismen sjajno su se zabavili uz japanske delicije i sushi, a potom su se uputili u obližnji klub u kojem su se zadržali do ranih jutarnjih sati. 

'Amber se sjajno provodi s Elonom, a on stalno želi biti s njom. Jako je sretna što ga ima i stalo joj je do njega. Osim toga, misli da je on fantastičan čovjek i spaja ih mnogo zajedničkih interesa', rekao je nedavno za strane medije izvor blizak lijepoj 31-godišnjakinji koja je prije bila u braku s glumcem Johhnyjem Deppom. 

  • +11
Elon Musk i Amber Heard Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iste osjećaje gaji i 46-godišnji milijarder koji je nakon prekida otvoreno priznao koliko je tužan i zašto ne traži kratkotrajne avanture, već ozbiljnu vezu. 

'Ne tražim jednonoćne avanture, već ozbiljnu vezu. U potrazi sam za nekim ozbiljnim tko će me pratiti u svemu, mojom srodnom dušom, jer ako nisam zaljubljen i nisam u vezi, ne mogu biti sretan. Nikada neću biti sretan sam. Odlazak u prazan krevet me ubija. Nažalost, itekako mi je dobro poznata samoća: sam u velikoj, praznoj kući u kojoj odzvanjaju samo tvoji koraci i nikoga na jastuku pored tebe. Kako možeš biti sretan u takvim situacijama? Još kao dječak rekao sam jednu stvar - ne želim nikada biti sam', kazao je Musk. 

Elon Musk i Amber Heard Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia