ODVAŽNA PROMJENA

Milanka Opačić s novom frizurom izgleda poput filmske dive

28.09.2018 u 12:48

Bionic
Reading

Kada se priča o ženama s najviše stila političarkama u Hrvatskoj, na popisu se uvijek nađe Milanka Opačić koja iskače iz hrvatskog prosjeka odvažnim odabirima. Uvijek smo je navikli gledati u besprijekornim izdanjima, većinom s 'ispeglanom' kosom, a sada se odvažila za ponešto drukčiji 'look'

Tijekom godina političkog djelovanja, a u jednom periodu i ministarske funkcije, pokazala je da zna odabrati sjajne kombinacije. Kad su frizura i šminka u pitanju, tu se također držala provjerene formule, odmaknuvši se, doduše, od platinasto plave boje kose. Sada se pak odlučila na promjenu pa je svoju kosu prošarala pramenovima. U poznatom zagrebačkom studiju ljepote napravili su joj frizuru dostojnu holivudskog crvenog tepiha.

Milanka Opačić sa niskom pundžom izgleda poput filmske dive - elegantno, profinjeno i sofisticirano.

Uvijek je bila jedna od modno najbolje ocjenjenih političarki koje uspješno balansira između prikladnog odijevanja za svaku priliku i iskazivanja vlastitog karaktera i modnog stila. Moderne, elegantne haljine njezin su zaštitni znak, a da trendovski ne zaostaje niti po pitanju frizura potvrđuje i poigravanje s kosom.

  • +5
Milanka Opačić Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell