SUKOB SE NASTAVLJA

Milan Popović iznio nove optužbe na račun Severine: 'Ona bez opravdanja nije 46 dana vodila dijete u školu'

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 20.10.2021 18:30
  • Objavljeno 20.10.2021 u 18:30
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Milan Popović, bivši Severinin partner, gostujući u emisiji srpske televizije, optužio je Severinu za zanemarivanje djeteta

U emisiji Happy televizije 'Dobro jutro Srbijo' Milan Popović prokomentirao je borbu za skrbništvo nad sinom koju vodi sa Severinom Vučković.

'Novinari to zovu borba, a ja to zovem proces da se djetetu omogući da bude normalna, zdrava i stabilna osoba kad odraste. Odbijam to zvati borba', započeo je. Novinar ga je tada upitao što je sa Severininim navodima da joj nije dao da viđa sina.

'Nije istina to što Severina govori zbog čega je presuda bila donesena. Osnovni razlog zašto joj je smanjena količina vremena koju je provodila s djetetom je ta jer prije te presude 46 dana nije dijete vodila u školu i onda su Centar za socijalni rad i Posebno skrbništvo i sud sjeli i donijeli odluku da imamo pravo na pola-pola, sve praznike i odmore, a za vrijeme kada dijete ide u školu dijete mora biti kod mene da bih ja osigurao djetetu da ide u školu jer je njegovo obrazovanje roditeljska obaveza', započeo je s objašnjenjem.

'Ona bez opravdanja nije 46 dana dijete vodila u školu. Dijete je trebalo polagati državni ispit, ponavljati razred. Sreća u nesreći je bila ta korona pa smo on i ja jedan na jedan radili ta dva mjeseca kako bi on nadoknadio propušteno i položio sve ispite i završio razred s odličnim uspjehom', dodao je.

  • +8
  • +5

Severina

Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Referirao se i na solidarnost koju je javnost pokazala sa Severinom.

'Mišljenje javnosti bi po pravilu trebalo biti apsolutno nebitno u cijelom našem procesu, nijedan razvod nije lak, posebno za dijete jer za djecu je to dugotrajna patnja, jer svako dijete će vam reći da mu je najveća želja da mu roditelji budu zajedno', odgovorio je, a onda pojasnio i što misli kako se to odražava na sina Aleksandra.

'Ne bih puno pričao o njemu jer on nije tu da da suglasnost, ja njemu dajem pravo na njegovu privatnost, ali činjenica je da će djeca rastavljanih roditelja uvijek jednako voljeti i mamu i tatu i jednako su im potrbna oba roditelja. Ono što trebaju odgovorni roditelji je omogućiti svom djetetu je da se i kod mame i kod tate ponaša isto, da on bude jedna osoba u cjelini. Roditelj koji ne prepoznaje tu potrebu djeteta da se oseća jednako, po meni nije kompetentan roditelj', kaže Popović.

'Splitski sud je, po mom mišljenju, a i mnogih drugih, morao biti izuzet iz cijele priče s obzirom na to da je Severina iz Splita. Kad Severina digne prst, cijeli Split pjeva, a očigledno da pjeva i njihov sud po njenoj želji. Splitski sud je mimo svih mišljenja i Centra za socijalni rad, posebne skrbnice, škole i presude suda donio odluku koja nema veze s onim što je u najboljem interesu djeteta. Presuda je pola-pola, odnosno 14 dana kod mame i kod tate isto toliko, ali oni potpuno ignoriraju sva prijašnja događanja i njeno zanemarivanje'

Rekao je i da ne bi inače javno pričao o svemu tome, međutim, odlučio je da mora demantirati njene javne istupe, posebno posljednji intervju za koji čak ne vjeruje ni da ga je sama pisala, a u njemu je pronašao brojne laži, tvrdi Milan.

'Ona je zanemarivala dijete, nije provodila vrijeme s njim, nije ga vodila u školu, nije radila, a ni brinula o njemu, razne osobe su brinule o njemu. Igor je recimo, dok je bio Severinin partner, više vodio računa, i na tome sam mu zahvalan jer bolje da je on bio s njim nego neki sumnjivi ljudi, da ne dajem sada neke druge epitete cijelom tom okruženju oko nje. Ja sam želio da se ona bavi djetetom, a ne da delegira roditeljsko pravo na neke druge ljude. Ona kao roditelj treba odgajati dijete, a ne nekom drugom prepuštati tu ulogu'.

'Patrijarh je nepravedno optužen od strane Severine da je on taj koji je krstio naše dijete. Dakle on nije krstio naše dijete, on je krstio moje treće najmlađe dijete nedavno. Patrijarh i ja smo se upoznali prije dvije godine, Aleksandar je kršten prije sedam godina u Vršcu. Da bih kasnije saznao da je Severina krstila dijete u Katoličkoj crkvi bez moje suglasnosti i znanja i protivno kanonu čak i Katoličke crkve', zaključio je Milan Popović u emisiji Happy televizije.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!