fantastična figura

Mila Horvat zadivila novim fotografijama, naša sportašica joj poručuje: 'Prekrasna si'

18.02.2024 u 16:40

Bionic
Reading

Bivšu sportsku novinarku i voditeljicu s HRT-a ne viđamo tako često u javnosti i na društvenim događanjima, a ovaj put je opet ukrala pažnju fotografijama na društvenoj mreži

Mila Horvat oglasila se nakon duljeg vremena izbivanja na Instagramu gdje inače nije preterano aktivna. Ondje je profil otvorila tek 2020. godine, a relativno rijetko sudjeluje i u društvenim događanjima.

Ovog puta je objavila nekoliko fotografija sa svog novog voditeljskog angažmana, a za koje je dobila same pohvale. Lijepa brineta iz Huma na Sutli za tu je prigodu zablistala u uskoj haljni midi duljine efektne tamnozelenoj nijansi bez rukava s naglašenim ramenima i dekolteom koja joj savršeno ocrtava njezinu vječno super liniju. Kosu je podigla u polurep, a ti su prizori osim njezinih fanova oduševili i Sandru Perković koja je komentirala da je prekrasna.

Podsjetimo, u proteklih deset godina se nogometna agentica i voditeljica etablirala kao jedno od najprepoznatljivijih lica sportskog programa na malim ekranima. O njezinom se ljubavnom životu i zdravstvenim problemima ranije dosta pisalo, a sada je ispunjena privatno i poslovno. Nakon gotovo dva desetljeća rada u medijima - na HRT-u, Hrvatskoj nogometnoj televiziji i Arena sport TV-u, okrenula je novu stranicu i u Londonu pokrenula vlastiti posao. Karijeru gradi kao nogometna posrednica i konzultantica, a sretna već dulje vrijeme sretna je i u ljubavi sa Španjolcem.

Publika ju je 2022. imala prilike gledati u natjecateljskom showu 'Zvijezde pjevaju', gdje se natjecala u paru s mentoricom Larom Antić Prskalo.

  • +3
Mila Horvat Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL