U TOP FORMI

U izazovnom izdanju: Mila Horvat ovom je objavom izazvala pomutnju među obožavateljima

14.03.2023 u 20:57

Bionic
Reading

Mila Horvat, nekadašnja HRT-ova voditeljica i sportska novinarka dugo vremena se opirala društvenim mrežama dok nije odlučila otvoriti svoj profil na Instagramu 17. rujna 2022.

Sad pak često oduševljava svoje obožavatelje atraktivnim fotografijama s brojnih putovanja, a njezina je objava na kojoj se prisjetila bajkovitog Dubaija izazvala pravu pomutnju.

Milina fotografija na kojoj se brčka u plićaku u seksi bikiniju dok sunce zalazi sunca očarala je njezine brojne pratitelje.

Horvat (41) se sad prisjetila dana kada je uživala na odmoru u Dubaiju, a tim povodom podijelila je zanimljive fotografije sa svojim obožavateljima.

  • +3
Mila Horvat Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

'Nije do mene, već do zalaska sunca', napisala je Mila pored fotografija na kojima se brčka u plićaku dok zalazi sunce.

Komentara naravno nije nedostajalo, a jedan je obožavatelj predložio Mili da ponovi istu fotografiju kako bi se bolje vidjela.

Nedavno se pak prisjetila i bitke s tumorom iz koje je izašla kao pobjednica.

Mila je naime prošla tešku bitku s tumorom jednjaka i rakom vrata maternice i pobijedila.

Na Instagramu je objavila fotografiju snimljenu na plaži na kojoj pozira u toplesu, leđima okrenutim prema kameri, pokazujući ožiljke od operacija.

'Moj poseban dan, moj drugi rođendan. Ponosna na sve svoje ožiljke i one vidljive i nevidljive. Moj najbolji podsjetnik na životnu hrabrost, nesalomljiv duh i snagu. Prije 10 godina dogodila se moja prva u nizu operacija o kojoj mi je ovisio život. Ali danas sam tu, snažnija i mudrija, zahvalna jer upravo iz najbolnijih iskustava naučila sam najviše. Život je dar, samo tvoj i samo jedan, živi ga i pokušaj od njega napraviti svoju najbolju priču. Budi hrabar, snažan, ne odustaj, sanjaj, vjeruj i voli,' napisala je tad Mila u svojoj iskrenoj objavi koja je u kratkom roku prikupila popriličan broj lajkova i komentara u kojima su se nizale riječi podrške.