ZAHVALILA ČESTITARIMA

Mila Horvat proslavila 42. rođendan i pokazala fotografiju iz mladih dana

06.06.2023 u 09:55

Bionic
Reading

Otkako je otvorila svoj Instagram profil, sportska novinarka vrlo često objavljuje crtice iz svog života što njezini pratitelji dočekuju širom raširenih ruku

Ovoh puta, razlog je bio poseban. Mila Horvat je proslavila 42. rođendan pa se zahvalila svojim čestitarima uz nekoliko fotografija među kojima je i ona iz njezinih najranijih dana.

'Život se ne mjeri brojem udisaja, već trenucima koji oduzimaju dah..', poručila je. Mnogi su joj uputili lijepe želje i naravno pohvalili njezin izgled budući da je pokazala i djelić svog rođendanskog slavlja. Pozirala je odjevena u ružičasto s tortom na kojoj je bila svjećica u obliku upitnika.

Kad je riječ o njezinom djetinjstvu ranije je otkrila da joj je 'bilo prilično traumatično iskustvo kad su je roditelji iz idiličnog okruženja, obiteljskog doma i prirode u Humu na Sutli, gdje je odrasla, s četrnaest godina poslali u đački dom u Zagreb, u Klaićevoj ulici. Bila je 'očajna i tada je, kazala je, postala druga osoba: prestala se smijati, zapala je u probleme s prehranom, postala je anoreksična, nije imala odrastanje koje ju je činilo sretnom.'

  • +4
Mila Horvat Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

U domu je malu prostoriju dijelila s četiri djevojke. Uhvatila se učenja i bila je odličašica. Često je od ponoći do dva ujutro znala učiti u zahodu. Život ondje ju je, tvrdi 'jako odredilo i osnažilo' te se zahvaljujući tome, danas lako može nositi s teškim situacijama'.