'PLES SA ZVIJEZDAMA'

Mila Horvat: 'Čudim se da sam među zvijezdama'

20.09.2010 u 14:33

Bionic
Reading

Peta sezona 'Plesa sa zvijezdama' ponudit će neke novosti u propozicijama i sastavu

'Najveća promjena dogodit će se u drugom dijelu emisije, kad će pasti Ples odluke. To znači da par koji je dobio ukupno najmanje glasova žirija i publike nastupa još jednom. Popravnim plesom pružena mu je još jedna šansa za o(p)stanak, o čemu odlučuje žiri na čelu s predsjednikom Dinkom Bogdanićem.

Druga novost je da se peti ples odsad ocjenjuje i da, ukoliko dva najbolja para imaju po osam bodova, treći više ne dobiva šest, već jedan više, dakle – sedam bodova', objasnio je Urednik HTV-ova Kontakt programa MarioSedmak i pozvao gledatelje da ponovno prate najgledaniji serijal njihova zabavnog programa.

Riječima dobrodošlice pridružio mu se Nenad Židak, Predsjednik plesnog saveza. Uz zahvalu HTV-u što je na velika vrata doveo ples u naše domove, natjecateljima je poželio mnogo sreće i zabave u, kako je rekao, 'najljepšem dvoranskom sportu'.

Iznenađenje je da između profesionalnih plesača više nećemo gledati neke koje je upravo 'Ples sa zvijezdama' katapultirao u zvjezdanu orbitu, pa su tako najpoznatiji među njima ove sezone plesni edukator Robert Schubert i ljubitelj latino ritmova, Hrvoje Kraševac, dok su sve četiri plesačice – nove.

U zvjezdanoj postavi, na prvom službenom predstavljanju zbog obaveza nisu se pojavili glumci Zijad Gračić i Nera Stipičević te glazbenik Hrvoje Rupčić. Od nazočnih, prvi se predstavio novinar Petar Vlahov. 'Imam 39 godina i ples sam dosad samo gledao na televiziji. Rekli su mi da je to neko sportsko natjecanje, a sad vidim da me svašta čeka', nasmijao se, a pridružila mu se estradna zvijezda Sanja Doležal: 'Strašno se veselim! Imam neke skrivene, ali i otkrivene adute, između ostalih, najboljeg partnera!'

Mladi glazbeni talent Bojan Jambrošić kazao je da, iako je najmlađi, nema tremu. 'Dosad sam pjevao, sad ćete me vidjeti kako plešem', samouvjereno je izjavio, a nadovezala se HTV-ova voditeljica Mila Horvat. 'Čudim se da sam nakon sedam godina rada na televiziji sad među zvijezdama. Naravno, nadam se pobjedi', kratko je zaključila. Bivša bacačica kladiva Ivana Brkljačić obećala je da će braniti čast svih profesionalnih sportaša. 'Jedva čekam da počnem plesati! Čekamo vas!' rekla je i pozvala sve da 30. listopada u 20 sati budu kraj malih ekrana.