30 godina braka

Michelle Pfeiffer u rijetkom izlasku sa suprugom Davidom E. Kelleyjem

28.01.2024 u 20:19

  • +2

Michelle Pfeiffer i David E. Kelley

Izvor: Profimedia / Autor: Michael Tran / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

U elegantnom bijelom odijelu poznata je glumica zablistala uz svog supruga na zelenom tepihu Dodjele godišnjih nagrada za kontinuiranu predanost očuvanju okoliša

Iako su holivudske zvijezde inače uobičajeni gosti na crvenim tepisima, ovaj par na istima se ne pojavljuje baš često. Michelle Pfeiffer sa suprugom Davidom E. Kelleyjem pojavila se pak na zelenom tepihu na Dodjeli godišnjih nagrada Environmental Media Association (EMA), a njihovo pojavljivanje uslijedilo je dva mjeseca nakon što su proslavili trideset godina braka.

Za dodjelu ovih posebnih nagrada holivudska je zvijezda zablistala u elegantnom bijelom odijelu širokih nogavica, a u rukama je nosila crnu pismo torbicu, a suprugova ruka oko struka dokaz je kako par i danas uživa u poštovanju i ljubavi.

Michelle i David sjedili su u sredini prostorije 'Sunset Studios' u Hollywoodu, iako Hello! doznaje kako su otišli neposredno prije podjele konačnih nagrada.

Podsjetimo, par se upoznao početkom devedesetih kada ih je zajednička prijateljica poslala na spoj na slijepo. Kelleyju je lijepa Michelle odmah 'zapela' za oko, a već idućeg tjedna pozvao ju je na spoj. U vezi su bili tek deset mjeseci, a onda su se vjenčali te uplovili u bračnu luku kojom plove već 30 godina.