i ona to radi

Bilo je tu svačeg: Sharon Stone otkrila svoje iskustvo s aplikacijama za dejtanje

28.01.2024 u 17:30

Bionic
Reading

Sharon Stone bila je u braku sa scenaristom Michaelom Greenburgom od 1984. do 1987, a 1998-2004. bila je u braku s Philom Bronsteinom. Sada je u potrazi za 'trećom srećom', no nikako da upozna onog pravog

Iako često mislimo da poznati i slavni tako lako pronalaze ljubav jer se ponekad čini kao da su stalno u nekim vezama, to baš i nije tako... Jedna od najvećih holivudskih ikona Sharon Stone podijelila je svoja iskustva s aplikacijama za spojeve kao što su Tinder i Bumble, a i otkrila je i neke 'zabavne pričice'.

65-godišnja Stone priznala je da je u potrazi za pravom ljubavi te da se sada osjeća spremno, no nikako da upozna 'onog pravog'.

DailyMail prenosi kako je glumica nedavno bila na spoju i s bivšim zatvorenikom te s ovisnikom o heroinu: 'Ja sam rekla konobaru da ću piti vodu, a on je naručio koktel: absint ili tako nešto', prisjetila se Stone koja je rekla kako ju je muškarac zavarao poslavši neke stare fotografije.

Susret s navodnim ovisnikom dogodio se u hotelu Bel-Air, jer je ubrzo otišla doma.

'Jednom je žena rekla da želi razvod, a imali su dvoje male djece. Mučio se da to obradi. A drugi je prekinuo sa svojom djevojkom. Ostala je trudna i umjesto da se uda, pobacila je... On je još uvijek bio jako zaljubljen u nju i pomogla sam mu da to riješi', komentirala je glumica svoja iskustva s muškarcima koje je upoznala na aplikacijama.

Sharon Stone je rekla kako ne koristi aplikacije kako bi pronašla nekog 'za jednu noć' jer se takvi mogu upoznati i u običnom kafiću. Otkrivajući da je upoznala tipove muškaraca koje nikada ne bi srela u stvarnom životu, zvijezda je rekla da trenutno razgovara s zrakoplovnim inženjerom.

'Ovo je godina u kojoj se želim zaljubiti - 100 posto', rekla je.

milanski tjedan mode

Sharon Stone zabljesnula na ulicama Milana

Pogledaj galeriju