'samo prijatelji'

Irina Shayk baš voli sportaše: S Toma Bradyja na Lewisa Hamiltona

26.01.2024 u 14:54

Bionic
Reading

Irina Shayk okružila se moćnim i uspješnim muškarcima! Osim s Bradleyjem Cooperom s kojim ima kći te je i dalje u sjajnim odnosima, njezin uži krug ljudi čine i Tom Brady te Lewis Hamilton

Otkako je okončala vezu s Bradleyjem Cooperom, Irina Shayk pokazala je veliko zanimanje za sportaše. Nakon brojnih izlazaka i putovanja s Tomom Bradyjem, poznata ruska manekenka sada je viđena u izlasku s najpoznatijim vozačem Formule1 - Lewisom Hamiltonom.

Manekenka i popularni vozač jurilica potaknuli su nagađanja o romansi nakon što su zajedno fotografirani u Parizu četiri dana nakon što je provela vrijeme s Bradyjem u New Yorku.

Ipak, bolje upućeni izvori tvrde da ovdje nije riječ o ljubavnoj, već o isključivo prijateljskoj vezi.

'Hamilton i Shayk su prijatelji godinama! Ništa se ne događa', otkrio je izvor za PageSix.

Iako su snimljeni u Parizu, izvor je otkrio kako su Lewis i Irina prijatelji već 13 godina te da su se tijekom godina međusobno podržavali te izgradili vrijedan prijateljski odnos. Druženje se nastavlja i danas, a zanimljivo je i da Hamilton živi u istoj zgradi kao Irinina nova simpatija Tom Brady.

Lewis je Bradyja još ranije opisao kao jednu od svojih inspiracija da nastavi s utrkom u svojim 40-ima, baš kao što je i Brady pokazao kako biti vrhunski sportaš.

chic kaput

Irina Shayk zablistala u kombinaciji kontroverznih čizama i najpoželjnije torbice

Pogledaj galeriju