TEŠKO MU PALO

Michael Douglas nabacio šalu na vlastiti račun pa priznao da su ga zamijenili za djeda

23.04.2024 u 10:43

Bionic
Reading

Budući da je sa Catherine Zeta-Jones sina Dylana dobio tek sa 56 godine, a dvije godine nakon toga i kći Carys, ne čudi da su slavnog holivudskog glumca Michaela Douglasa umjesto ocem prozvali djedom

Holivudska legenda Michael Douglas nabacio je šalu na vlastiti račun, nasmijavši sve svojom pričom 'o godinama'. Naime, 79-godišnji glumac ispričao je sve o jednom pomalo čudnom trenutku koji se dogodio tijekom njegovog posjeta fakultetu, gdje je bio organiziran dan za roditelje.

Iako nije otkrio je li bio u posjetu 23-godišnjem Dylanu i 21-godišnjoj Carys, Michael Douglas je ispričao: 'Ovo nije dan za djedove i bake, ovo je dan za roditelje', rekli su mi kada sam stigao, na što sam im odgovorio da ja jesam roditelj.'

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Ovo zapravo i ne treba čuditi budući da je Douglas sa svojom drugom suprugom Catherine Zeta-Jones, Dylana i Carys dobio poprilično kasno. Tako se Dylan, koji je diplomirao 2022. na Brown Universityju, rodio kada je glumcu bilo 56, a dvije godine kasnije stigla je i Carys, koja pohađa isti fakultet poput brata.

Dylan Douglas Izvor: Profimedia / Autor: David Becker / Getty images / Profimedia

Inače, Douglas već je djed i to zahvaljujući 45-godišnjem sinu Cameronu, kojeg je dobio s bivšom suprugom Diandrom Luker, a s kojom je bio u braku od 1977. do 2000. godine.

U intervjuu kojeg je dao za Telegraph, Michael Douglas se pohvalio kako ove godine sa suprugom slavi 25. godišnjicu braka, a otkako su djeca odrasla i odselila, imaju više vremena jedno za drugo. Ipak, s Dylanom i Carys često odlaze na obiteljska putovanja, pa su tako božićne blagdane proveli u Indiji, gdje su bili pet tjedana.