kakva ljepotica

Kći Michaela Douglasa u zavodljivom izdanju: Izgledala je poput slavne majke Catherine Zeta-Jones

11.04.2024 u 19:12

Bionic
Reading

Carys Douglas zamalo je nadmašila mladenku u sjajnom izdanju kad je prošli tjedan bila na vjenčanju svog strica Joela i njegove nove supruge Masche

Lijepa 20-godišnjakinja je u utorak na Instagramu podijelila nekoliko fotografija iza kulisa vjenčanja koje je održano u Palm Springsu, a vodili su ga njezin otac i Joelov brat, Michael Douglas.

Na jednoj od fotografija Carys Douglas je pokazla svoj outfit i očarala svoje pratitelje u dugoj haljini boje breskve od svile koja je istaknula njezinu nevjerojatnu liniju s dubokim dekolteom. Izgledajući baš poput svoje majke, Catherine Zeta-Jones, Carys je svoju dugu, tamnu kosu ostavila raspuštenu i dopustila da njena prirodna ljepota zablista uz minimalnu šminku.

cannes film festival

Stiže Johnny! Trijumfalni povratak Johnnyja Deppa na crveni tepih, a evo tko još sve bio na otvorenju

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, u rujnu 2018. godine je s majkom pozirala za naslovnicu časopisa Town and Country. Catherine i Michael svoju djecu htjeli su odgojiti daleko od New Yorka pa je Carys djetinjstvo provela na Bermudi. Tijekom školovanja doživjela je zlostavljanje vršnjaka samo zato što je kći slavnog glumačkog para i zbog to zbog njihove velike razlike u godinama.

Osim što, poput roditelja, ima strast prema glumi, Carys želi ostvariti i manekensku karijeru. Manekenski debi je imala na reviji Michaela Korsa tijekom New York Fashion Weeka u rujnu 2017. godine, a surađivala je s luksuznim brendovima poput Versacea i Chanela.

Inače, 77-godišnji Joel je Michaelov mlađi brat, filmski producent koji je radio na mnogim Michaelovim filmovima uključujući 'The Jewel of the Nile' i 'Romancing the Stone'. Ženio se četiri puta. Njegova prva supruga bila je Susan Jorgensen s kojom se vjenčao 1968. godine, a zajedno su bili pet godina. Nakon toga se oženio sa Judith Corso 1975., zatim Patriciom Reid-Douglas 1986. godine. 2004. oženio je Jo Ann Savitt, a bili su zajedno sve dok nije umrla 2003. godine.