FEŠTA U PALM SPRINGSU

Veliko slavlje u obitelji Catherine Zeta-Jones i Michaela Douglasa otkrilo nevjerojatne detalje

06.04.2024 u 20:00

Bionic
Reading

Ovih dana je u Palm Springsu održano vjenčanje mlađeg brata Michaela Douglasa, Joela Douglasa i njegove nove odabranice Masche, a istom su prisustvovali i članovi njegove obitelji

Sretnom viješću, kao i videom snimljenim na vjenčanju u Palm Springsu, pohvalila se velška glumica Catherine Zeta-Jones na svom Instagram profilu, otkrivši detalje vjenčanja njezinog šogora Joela Douglasa i njegove nove odabranice Masche.

Mlađi brat Michaela Douglasa nije krio ponos i sreću dok je stajao uz jezero, gledajući svoju odabranicu kako s djeverušama prilazi njemu. Pored Joela Douglasa stajali su njegovi nećaci, sinovi Michaela Douglasa, Cameron i Dylan, dok je sam Michael bio zadužen za sam obred vjenčanja.

Kako je otkrila sama Zeta-Jones, Douglas je dobio papir kojim ima ovlasti da ozakoni bračnu zajednicu. Da su odlučili sve ostaviti u obitelji, pokazano je dalje u videu, gdje se vidi kako Michaelovi unuci imaju posebnu ulogu.

NOSI SE 'FLARE'

Catherine Zeta-Jones zna koji model traperica laska njezinoj figuri

Pogledaj galeriju

Djeca Camerona Douglasa, šestogodišnja Lua i trogodišnji Ryder držali su košaru sa laticama cvijeća koje su posipali uokolo, odjeveni u zelenu haljinicu i svijetloplavo odijelo dok je u pozadini svirala pjesma Andree Bocellija i Celine Dion 'The Prayer'.

'Moj suprug Michael Douglas vodio je ceremoniju....da, Michael vas može legalno vjenčati. Imali smo najbolje obiteljsko vjenčanje u Palm Springsu. Obitelj je sve, ljubav je najvažnija!!', poručila je pored videa Catherine Zeta-Jones.