U NEIZVJESNOSTI JE

Mia Begović privremeno napustila svoj dom: 'Mjere protiv korone su mala beba prema psihičkom pritisku potresa'

02.04.2020 u 11:53

Bionic
Reading

Epidemija koronavirusa hara, a cijelu situaciju dodatno je otežao potres u Zagrebu, zbog čega mnogi, među kojima su i poznati Hrvati, proživljavaju neke od najtežih dana. Nekolicina njih trenutno ne može boraviti u svojim razrušenim stanovima, mnogi se još nisu oporavili od šoka. Mia Begović opisala je svoje osjećaje

Mia Begović sve je objasnila u statusu na Facebooku:

'Od prvog dana slušam preporuke Stožera... Počela sam s mjerama i prije... Zgrada je dobila Zelenu, ali... S obaveznom ponovnom provjerom. Susjed je preko veze doveo statičare (verificirane), a upravo prodaje stan, ups... A sve je ok, osim što susjeda ima preporuku da ne koristi sobu, blago njoj, ima dvije. Mene nisu stigli ni obavijestiti da se pregleda moj. Nije mi dosta korona (namjerno je pišem s malim slovom). Stan koji koristim tresao se pri hodanju, a sad... Propusnicu imam, za sada. Nisam dovoljno potresena potresom i koronom, kao što vidite, jer objavljujem post u 5 i 22. Ljudi, mjere protiv korone su mala beba prema psihičkom pritisku potresa. Totalni očaj', stoji u objavi glumice. Zahvalila je i Bad Blue Boysima i poručila da su svi njezini heroji.

'Hvala Stožeru, ali, molim vas, pripazite na nas, dodatno poljuljane, bukvalno, potresom! Moje misli i molitve su uz medicinsko osoblje, policiju, statičare, Vladu. I uz sve vas, dragi prijatelji, koji se borite sa sobom i koronom i zato, #ostanidoma, ako ga imaš, jer mnogi ga nemaju', napomenula je.

Podrška prijatelja i pratitelja stiže joj sa svih strana. Glumica je u komentarima među ostalim istaknula kako još nije bila u stanu jer ju je strah te da još čeka razvoj situacije.

Preventivne mjere za zaštitu od koronavirusa